Flere gode resultater av Snøggs utøvere i ulike sommerstevner den siste uka

Postet av Anders Laukvik den 23. Jul 2015

Selv om de er ferietid arrangeres det stadig ulike sommerstevner. Tradisjonelt er det hver sommer seniorstevner i Oslo, og så også i år. Under Bekkelagets stevne 9. juli løp Tor Alfred Bredesen inn til 6. plass på 1500 m på tiden 4.13,40. Resultatet var ikke helt som han hadde håpet på, og ca. 11 sekunder bak egen pers.

Onsdag 15. juli var det kaststevne på Kjølnes i Porsgrunn, hvor Roar Uglem deltok i kule, diskos og slegge. Roar noterte seg for ny årsbeste i diskos med 31,82, mens han med 10,96 i kule og 25,16 i slegge var litt bak årsbeste i de øvelsene.

På Bislett 16. juli var Tor Alfred igjen på plass, og denne gangen løp han inn til seier totalt på 800 m med tiden 1.56,85. Det er hans nest beste tid på distansen i år. Etter å ha ledet stort sett hele løpet ble han forbiløpt av 2 løpere ved utgangen av siste sving etter 700 m. Tor Alfred hadde imidlertid mer på lager, og løp igjen forbi på oppløpet og inn til en relativt klar seier.