Sterkt løp på 800 m av Tor Alfred Bredesen på Bislett

Postet av Anders Laukvik den 29. Jun 2015

Årets tredje stevne i det nye stevnekonseptet Norwegian Milers Club ble arrangert på Bislett i Oslo søndag kveld. Dette er en stevneserie kun rettet mot mellom- og langdistanseløpere. På Bislett ble det løpt 800 m og 5000 m, og Tor Alfred Bredesen gjennomførte et meget godt løp på 800 m da han løp inn til klar seier og årsbeste i C-heatet på tiden 1.55,14. Med det forbedret han tidligere årsbeste med nesten 3,5 sekunder, og var kun drøye 0,3 sekund bak persen og klubbrekorden på 1.54,80 fra 2014.

Denne gangen fikk Tor Alfred god drahjelp på første runde, hvor han stort sett lå på 2.-3. plass i feltet fram til 400 m passering på ca. 57 blank. Da gikk han opp i tet og fortsatte kjøret i tet hele siste runde. Ut på oppløpssiden forsøkte de nærmeste konkurrentene å passere, men da svarte Tor Alfred og dro ytterligere i fra på de siste 50 meterne. I mål var han ca. ett sekund foran nr. 2, uten å ha presset maksimalt. Dette lover derfor godt for resten av sesongen.