Lerøy-Lekene på Jessheim 16.-17.09.2017

Postet av Snøgg Friidrett den 19. Sep 2017

I helga ble Lerøy-lekene, som er de regionale ungdomslekene for 13-14 år, arrangert på Jessheim. Snøgg hadde med 2 gutter på Telemarks lag, Jesper Lie Karlberg og Vebjørn Hovdejord. I kretskampen endte Telemark på en flott 4. plass av de 8 fylkene som deltok, og laget fikk med seg 19 medaljer totalt. Dette er en tangering av den høyeste plasseringen Telemark har hatt på de drøye 10-årene disse ungdomslekene har vært arrangert.

Jesper i G13 deltok på 60 m hekk, hvor han ble nr. 6 på 12,98, i diskos hvor han også ble nr. 6 med 25,57, rett bak pers, i tresteg hvor han ble nr. 11 med 7,89 og i slegge hvor han ble nr. 8 med 16,54. Vebjørn løp 1500 m på søndag i G14, og ble nr. 3 i et stort og sterkt felt på flotte 4.22,79 blant hele 18 løpere i feltet. Dette er ny pers og klubbrekord i Snøgg med over 6 sekunder, og kun 1,3 sekund bak en 35 år gammel kretsrekord i Telemark. Vinneren, Abdi Dahir Rabi fra Oslo, kom inn på meget sterke 4.19,15, som er en av de beste tidene som er oppnådd i denne klassen gjennom tidene, mens nr. 2 løp på 4.21,89. Før helgas løp hadde ingen i Norge løpt raskere i 14-års klassen i år enn de 3 medaljevinnerne gjorde på søndag.