Flere personlige rekorder av Snøggs utøvere under Veidekkelekene på Lillehammer

Postet av Snøgg Friidrett den 27. Jun 2017

I helga ble de tradisjonsrike Veidekkelekene på Lillehammer arrangert for 40. gang. Det var ikke så mange deltagere fra Snøgg Friidrett som i tidligere år, men det ble oppnådd noen gode resultater og personlige rekorder også denne gangen.

Irun Berget Hedegart (17) ble dessverre syk rett før stevnet, men løp allikevel et godt løp på 100 m hekk på 17,84, rett bak pers. Hun har derfor god tro på å klare UM-kravet på 17,50 i løpet av sommeren. Også Sondre Mork Kasin (15) var like bak persen i lengde med 5,14 og hoppet igjen 1,50 i høyde. På 400 m løp Torleiv Berget Hedegart (16) inn til pers med over ett sekund på tiden 60,98, mens Tor Alfred Bredesen (23) satte årsbeste på samme distanse med 53,10. Vebjørn Bredesen (22) gledet med to nye perser i kastøvelsene i seniorklassen. I spyd ble det 4. plass med 39,57 og i diskos 2. plass med 29,49. I begge øvelsene økte han persene med ca. 1,5 meter.

På 600 m søndag morgen prøvde Christian Bredesen (12) å løpe under 2.00 for første gang, og åpnet derfor langt raskere enn vanlig. Han passerte derfor raskere enn da han satte pers tidlieger i år både på 200 m og 400 m, men gikk tom på slutten og havnet derfor noen sekunder bak i mål på tiden 2.08,07. I seniorklassen på 800 m løp Tor Alfred i det siste og raskeste heatet, men der var ingen villig til å sette fart, og det gikk derfor alt for sakte til at tidene kunne bli spesielt gode. Tor alfred løp i mål på 7. plass på 2.01,34, mens vinneren noterte 1.58,23.